Autoři

Naše Pandemonium se postupně rozrůstá, všechny jeho členy přesto stále pojí silné pouto. Tím je láska k cestování a touha po nezapomenutelných zážitcích. Ne nadarmo si je právě Bagalio, expert na cestovní zavazadla, zvolilo svými maskoty.

Bez pochyby si zamilujete celou smečku. Jejich vlastnosti a preferovaný způsob cestování se však mírně liší, proto možná budete mít k některým o něco blíže než k jiným. Dejte jim najevo svou podporu a povzbuďte je do dalších výprav. Brzy se vám odvděčí dalším reportem, který pohladí vaši cestovatelskou duši. Podrobnosti o jednotlivých pandách se dozvíte přímo v jejich profilu.

Panda Bungee

Bungee

Neohrožený sameček toužící po dobrodružství. Ničeho se nebojí. Žádná zeď pro něj není moc vysoká. Vyhledává především výlety do džungle, mezi horské velikány i do zrádných pouští.

Zobrazit více

Dvojčata Hakuna a Natata

Hakuna & Matata

Pubertální pandí dvojčata, kterých je všude plno. Kde se objeví, tam je o zábavu postaráno. Tyto pandí ségry bez sebe nedají ani ránu, i když… panda míní, život mění.

Zobrazit více

Panda Bungee

Pandora

Matka rodu, která již jednoduše ví, co od života chce. Nevrhá se po hlavě do neznáma, ale vždy zváží pro a proti, přičemž výhody musí jednoznačně převažovat.

Zobrazit více

Panda Bungee

Akim

Pandí sameček, pro něhož je cesta cíl. Během návštěv cizích zemí se snaží proniknout hlouběji do tajů místních kultur a inspirovat se životní filozofií domorodých obyvatel.

Zobrazit více

Panda Bungee

Packal

Packal je duší básník a ať cestuje kamkoliv, všechno vždy hluboce prožívá. Do dalekých krajin se nevydává, o to více si však užívá krás naší domoviny a tvrdošíjně zastává názor, že by každá panda měla nejdříve pořádně poznat okolí doupěte, ve kterém žije. Je optimistou až po uši, mezi pandami byste nenašli většího snílka.

Zobrazit více